Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Plattmatch av Lugi borta mot Skövde

Ett imponerande Skövde vann enkelt och rättvist, 31–23 (16–9) mot ett slarvigt Lugi.
– Man vinner inga matcher med så många tekniska fel, sa Lugitränaren Basti Rasmussen.

Tre dagar efter vinsten hemma mot Redbergslid gjorde Lugi en av säsongens sämsta insatser när man föll borta mot Skövde.
– Det är aldrig roligt att förlora. Vi gjorde en allt för dålig första halvlek. Samtidigt begick vi alldeles för många tekniska fel direkt. Det resulterade i att vi låg under med 13-3 efter tjugo minuter, sa Basti Rasmussen efter matchen.
Skövde gjorde alla rätt från början. Så fort Lugi slarvade bort bollarna var hemmalaget snabbt framme och högg till.
– Vi visar än en gång att vi har många passningsmissar. Vi är uppe i 13 tekniska fel, medan de bara har fyra. Då vinner man inga matcher.
– Det är deppigt, men så är det. Vi fick inte till det och vi har för mycket tekniska. Det går helt enkelt inte, sa Basti Rasmussen.
I Skövde utmärkte sig Kristian Svensson, som stod för nio mål, och Robert Lechte mest. Den 36-årige målvakten storspelade mellan stolparna.
Tar ni med något bra från matchen?
– Nej, egentligen inte. Vi kan betydligt bättre än så här och vi slarvade en hel del. Vi slarvade för mycket när vi kom fria med bollen och det är något vi måste diskutera. Men vi vek i alla fall inte ner oss i andra halvlek, utan vi försökte, sa Basti Rasmussen.
– Vi får deppa lite nu, men sen så är vi på det igen. Vi får fortsätta träna så vi kommer rätt på det.
Nu väntar en dryg veckas vila innan Ystads IF kommer till Arenan i Lund.
– Vi har en ny hemmamatch nästa fredag, och givetvis hoppas vi att vi ska ta revansch mot IF. Det blir en tuff match.
Gå till toppen