Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Fotboll

Freddy Borg klar för FC Höllviken

Rutinerade anfallaren Freddy Borg, 31, förstärker nykomlingen FC Höllviken i division 1 södra.

Övergången bekräftas av klubbens sportchef Jerry Nilsson.
– Det återstår bara en del pappersarbete, sedan ska vi också se till att få ner honom till vårt träningsläger i Turkiet den närmaste veckan, säger Jerry Nilsson.
Freddy Borg från Trelleborg gjorde sig ett namn i Höllvikens GIF för drygt tio år sedan och värvades av Öster, där han blev en tongivande spelare och gjorde 28 mål på 139 matcher under åren 2005-2011.
Fotbollen har också tagit honom till proffsspel utomlands i bland annat tyska Hansa Rostock och han var även en sväng i Azerbajdzjan för ett par år sedan.
I fjor spelade Freddy Borg första halvan av säsongen för Trelleborgs FF, för att sedan avsluta i Nybergsund från Trysil i norska tredjeligan.
– Jag har inte spelat fotboll sedan i november och bara hunnit med två träningspass med Höllviken, så det kommer att ta ett tag innan jag är i bästa form, säger Freddy Borg.
Särskilt triggas han av mötena med sina forna klubbar Trelleborgs FF och Öster från Växjö med allsvenskt förflutet.
– Det blir coola matcher, säger Freddy Borg. Höllviken passar perfekt för mig just nu. Jag kan bo kvar i Trelleborg och Höllviken är en bra klubb där jag spelat innan.
Läs alla artiklar om: Division 1 södra
Gå till toppen