Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Pantern måste växa efter succén

Pantern kommer inte att spela sina matcher i Kirsebergs ishall nästa år. Och för sportchefen Joakim Tillgren väntar nu mycket arbete.

Det var en lättad sportchef efter att Pantern spelat sig upp i allsvenskan.
– Helt fantastiskt, jätteskönt. Det har varit en otrolig anspänning några dagar, sa Joakim Tillgren.
Pantern har skrivit historia. Och nu är det dags att ikläda sig i en ny kostym.
– Det är jättemycket vi måste göra. Framför allt måste vi bli mycket större såväl på kansliet som i föreningen. Vi måste bygga en ny trupp – även om vi vill behålla många av de vi har nu så måste vi förstärka.
På tisdag vankas styrelsemöte där ramar för budgeten ska tas fram.
– Så får jag och "Lillis" sätta oss på onsdag och prata igenom allt.
Klart är att Pantern inte kommer att spela sina hemmamatcher i Kirsebergs ishall. Hallen är för liten och saknar möjlighet till tv-sändningar vilket är ett krav.
– Vi önskar att vi kan vara kvar här och träna för att bibehålla vår klubbkänsla, och spela våra matcher på Isstadion. Men det är också en process där vi måste sätta oss ned med Malmö fritid.
Vad tror ni det kommer att kosta att spela där?
– Ingen aning, men jag tror inte att det blir så jättesaftigt. Men det här är ju ingenting man kunnat planera för, men det är positiva grejer, sa Tillberg med ett leende.
Gå till toppen