Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lugi fruktar supermålvakten Grubbström

Det står 1-1 i matchserien efter att Lugi föll hemma mot Skövde i måndags. Nu har Lundalaget koll på vad som ska förbättras inför den tredje kvartsfinalen.
– Vi har lagt fokus på de saker vi kan bli bättre på. Försvaret och anfallsspelet kan bli något bättre. Vi har helt enkelt putsat på de små detaljerna, säger Lugitränaren Dragan Brjlevic.
– Vi och Skövde känner varandra bra. Vi har mötts fyra gånger denna säsong, och egentligen finns det inga frågetecken.
Trots att Lundalaget är bekanta med motståndarna fruktar de målvakten Cecilia Grubbström, som storspelade sist.
– Det var framförallt på grund av Cecilia Grubbström vi förlorade sist. Hon är rutinerad och har massor med landslagsmatcher i EM, VM och OS i bagaget. Hon lever mycket på sin rutin.
– Vi skapade en hel del bra chanser som hon räddade. I dag gäller det att fortsätta skapa de chanserna och göra mål på dem, berättar tränaren.
Även om Lugi förlorade med 18-20 hemma har Dragan Brjlevic en god känsla inför kvällens drabbning – som också spelas på hemmaplan.
– Det är två bra lag med bra försvar och duktiga målvakter. Vi har en bra känsla i laget och jag kan tänka mig att Skövde har det också. Fast att vi har så unga spelare är många av dem sugna på att avgöra matcher. Att ha så unga spelare som vågar gå in och avgöra en match är otroligt nyttigt för en tränare.
Hos Lugi är det inga ändringar i matchtruppen gäller.
– Vi måste få ut maximalt av alla spelare. Om vi förbättrar det vi gjorde sämre förra omgången så har vi en chans. Samtidigt gäller det att hantera den pressen vi lagt på oss.

19.00 Lugi-Skövde 3:5

I måndags kvitterade Skövde till 1-1 i matchserien borta mot Lugi. Inför den tredje kvartsfinalmatchen, som också spelas i Lunds Arena, vill Lugi förvalta sina målchanser bättre.
Gå till toppen