Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Hoppet lever fortfarande för Lugi

De blev totalt överkörda i Skövde Arena förra veckan. Nu har Lugi chansen att studsa tillbaka i den sista och avgörande kvartsfinalen som spelas i Lunds idrotthall på tisdagskvällen.

Bild: Christian Örnberg / BILDBYRÅN
– Det var en speciell match för vår del. Vi kände tidigt, cirka femton minuter in i matchen, att något inte stämde. Det var Lugis första match utan Clara Monti Danielsson, och hon betyder ju otroligt mycket för oss, säger Lugitränaren Dragan Brljevic.
Lugis stjärna missade förra veckans match efter att ha fått en smäll i ansiktet i den tredje kvartsfinalen mot Skövde. Smällen resulterade i kraftig hjärnskakning och en bruten näsa.
– Det är fortfarande inte klart om hon kan spela. Vi får besked först i morgon samtidigt som vi får se hur Clara reagerar efter träningen.
Hur har ni laddat inför matchen?
– Sex spelare var i Jönköping på ungdoms-SM, de kom hem i går kväll. Resten av laget vilade i helgen, och nu är det bara träning som gäller.
– Stämningen i laget är bra och alla är riktigt laddade, säger Dragan Brljevic.
Gå till toppen