Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Man hittad död i lägenhet – polisen misstänker brott

En 34-årig man har hittats död i en lägenhet på Balladgatan i Malmö. Polisen misstänker att ett brott ligger bakom dödsfallet. En person har förhörts under kvällen.

Enligt polisen var omständigheterna inledningsvis oklara och tekniker skickades till platsen. Ärendet blev rubricerat som mord alternativt dråp.
– Vi fick in ett samtal vid tjugo över sextiden från en person som anträffat en avliden person i en lägenhet.  Vi skickar dit en partrull som kan bekräfta uppgfterna, säger Nils Norling, pressinformatör hos Skånepolisen.
– Lägenheten har spärrats av och det kommer att göras en teknisk undersökning under kvällen. Omständigheterna kring dödsfallet är oklara, så att en förundersökning om mord alternativt dråp har inletts, säger Nils Norling.
Han vill inte uppge om någon typ av vapen förekommit i fallet.
En person togs in till förhör på fredagskvällen.
– Han har dock bara hörts upplysningsvis. Det finns i nuläget ingen misstänkt, säger Nils Norling.
Polisen genomförde under kvällen en dörrknackning i närområdet, för att höra om grannar sett eller hört något.
Vid tretiden natten till lördag hade polisen ännu ingen gripen eller misstänkt.
-Vi kommer att fortsätta med den tekniska undersökningen i lägenheten och sedan ska rättsläkaren undersöka kroppen och skadorna, säger Mats Thimgren, inre befäl vid Malmöpolisen.
Balladgatan ligger på Högaholm i södra Malmö.
Gå till toppen