Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Brandt bröt benet i hemmafajten

Ett brutet skenben blev resultatet att Mathias Brandts hemmapremiär som MMA-fajter. OBS: Varning för starka bilder.

Med stort självförtroende och publiken i ryggen klev Alejandro Ferreira in i oktagonen i Baltiska hallen på lördagskvällen.
Han har bakgrund inom boxning och brasiliansk jiujitsu och är ganska ny i sporten där han gjorde sin andra proffsmatch på lördagen. Motståndaren var en mer erfaren britt, Martin Hudson. Matchinledningen var jämn och initiativet pendlade fram och tillbaka innan Malmöfajtern hamnade på rygg med britten över sig i början av andra ronden. Alejandro Ferreira hade svårt att värja sig för britten slag mot huvudet innan domaren tilldömde segern till Martin Hudson.
– Man lever och man lär. Jag ser det inte som en förlust utan ytterligare en erfarenhet. Att inte gå upp till matchen hade varit en förlust, sa Alejandro Ferreira och konstaterade.
– Framtiden är ljus. Jag kommer tillbaka.
Ett brutet skenben blev resultatet av Mathias Brandts hemmapremiär som MMA-fajter. Matchen hann inte passera en minut innan olyckan var framme i en situation utan närkontakt. Mathias Brandt trampade fel och bröt skenbenet.
Motståndare i matchen var norrmannen Alexander Jacobsen.
Läs också Segrare som drömmer om nya utmaningar
Förutom paret Akhtars segrar tog även Mohammed Abdallah en meriterande seger när han besegrade den rutinerade brasilianaren Bruno Carvalho. Malmöfajtern har nu sex raka segrar på sju matcher. Med segern tände han publiken inför Martin Akhtars match.
Ett av de stora svenska framtidsnamnen Simon Sköld kom aldrig upp i oktagonen under lördagen. Dagen före matchen lämnade "Toyboy" återbud till matchen med hänvisning till bihåleinflammation.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Gå till toppen