Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Malmö SRC:s herrar snuvade på SM-guld

De var nära på att försvara SM-guldet från förra året. Men Malmö SRC föll på målsnöret i den sista och avgörande matchen mot Teknova, som slutade 2-2.

– Det är väldigt snöpligt att vi förlorade så här den sista matchen. Det tar ju hårt, sa Martin Norrman.
Malmöklubben hade behövt vinna med 3-1 över Teknova för att få en poäng mer än Intersquash – och därmed vinna SM-guldet.
Men i sista matchen förlorade Malmö SRC:s Paul Morrisson mot Teknovas Carl Remle, och guldet gick istället till Stockholmslaget Intersquash.
– Paul blev väldigt nervös efter att ha förlorat första gamet, och därefter fortsatte det på samma spår.
– För en månad sedan vann Paul över samma motståndare med 3-0, så det handlar bara om nerverna. Han hade en väldigt stor press på sig, sa lagkamraten Martin Norrman.
Intersquash vann lördagsmatcherna med 4-0, och samlade ihop lika många poäng som Malmö SRC. Men Stockholmslaget säkrade guldet på bättre gameskillnad.
– Den här säsongen var de bättre ända in i slutet. Visst är det tufft för oss alla i laget, men sedan är det ju alltid det bästa laget som vinner.
Gå till toppen