Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Thomas Drejing vid grytorna

Krögaren Thomas Drejing, mannen som skapade Petri Pumpa, är skånsk gastronomis kanske mest hyllade person. Vi åkte till Dalby för att laga lunch och prata dåtid, nutid och framtid med honom. 

Vad gör du nu för tiden, Thomas Drejing? Vi åkte ut till Dalby och lagade lunch med den skånska krogscenens kanske mest mytomspunna och inflytelserika kock.Bild: Emma Larsson
Det sägs också att Thomas Drejing har slutat laga mat. Det är väl kanske sant i så måtto att han inte sliter i krogkök längre. Men han älskar det fortfarande.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen