Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ny restaurang har flyttat in i källaren

Källaren på Winstrupsgatan 1 där den polska restaurangen Salt and sugar tidigare låg har varit tom under en period. Men nu har en ny restaurang flyttat in.

 

Li Fengs restaurang serverar dumplings från Sichuan.Bild: Charlotte Fagerlund
Fengsson Dumplings House heter den nya restaurangen, som drivs av Li Feng, och som öppnade den 9 juni. Li Feng har tidigare haft restauranger i Sichuan i Kina, men det här är första svenska restaurangen. Att det blev just Lund förklarar Li Feng med att det är gott om unga människor här som förhoppningsvis är öppna för nya smaker.
– Ungdomar vill gärna testa nya saker. Jag har en särskild chiliolja, som jag gör själv. Den är för dem med modig smak. Receptet är från Sichuan där jag kommer ifrån, säger Li Feng.
På menyn finns även sushirullar för den som är mindre modig i smaken.
Li Feng berättar att hon har anställt fyra personer som ska laga maten och fyra servitörer.
Gå till toppen