Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Stjernfeldt Jammeh (S): Vi måste hjälpas åt

Både på Seved och på Kroksbäck hålls under torsdagskvällen manifestationer mot våldsvågen i Malmö. Sydsvenskan fick en pratstund med bland andra kommunalrådet Katrin Stjernfeldt Jammeh (S).

Kroksbäcksbor, politiker och skolpersonal samlades på Kroksbäck under torsdagskvällen. Tillsammans ville de visa att de inte accepterar den senaste tidens våldsamma dåd i området.
– Vi är trötta på detta. Vi är mycket trötta på detta. Vi vill inte längre leva på detta sättet, sa initiativtagaren Wilfredo Salinas när han inledde manifestionen.
Bland talarna fanns också Madeleine Romero som är Kroksbäcksbo sedan födseln.
– Jag känner inte igen området. Det här är inte normalt för Kroksbäck, det har varit fantastiskt att växa upp här, sa hon.
Det var få av de som samlats som ville prata med media. Många var rädda för att råka illa ut om de syntes i kvällens sammanhang. Men Alai Javardahi uppmanade istället våldsverkarna att komma till honom för att prata. 
– Kära vänner. Ni är en del av oss. Ni är inte utanför. Ni kan komma till oss så pratar vi, sa han. 
Kommunalrådet Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) var en av deltagarna vid manifestationen på Kroksbäck.
Sydsvenskan fick en pratstund med polisens Ewa-Gun Westford och Malmöbon Arwin Sohrabi inför manifestationen på Kroksbäck.
Gå till toppen