Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Åsikter

Läsartext: Välj en podcast i sommar!

När man själv gör något regelbundet är det lätt att glömma att andra kanske inte gör det alls. Till exempel att lyssna på podcasts. Själv började jag för fyra somrar sedan, och jag är helt fast. Jag lyssnar hellre på en podcast än på skvalradio eller musik.
Podcast, eller ett förinspelat radioprogram (för det är precis vad det är) fortsätter att växa som fenomen i Sverige. Det finns över 500 svenska podcasts, med olika inriktningar. En del ger dig ny kunskap, andra erbjuder spännande dokumentärer eller intervjuer, och så finns det en rad underhållande podcasts.
Att lyssna på en podcast är enkelt och bekvämt. Du väljer aktivt vad du vill lyssna på och när: i hängmattan, när du klipper gräsmattan, tränar, städar eller när du har tid över.
Hur lyssnar man då på en podcast? Jo, via någon podcast-app som du laddar ned till din telefon eller surfplatta via iTunes eller Google Play, någon hemsida som samlar podcasts (tex Podtail) eller enklast av allt – direkt via den enskilda poddens hemsida.
Hoppas du hittar många härliga podcasts i sommar!
Markus Trautmann, grundare och programledare av
Manspodden
Gå till toppen