Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Drogba klar för Montreal

Didier Drogba gör som bland annat Steven Gerrard, Frank Lampard och Andrea Pirlo — och flyttar till nordamerikanska fotbollsligan MLS.
Den tidigare Chelseaanfallaren är klar för Montreal Impact, meddelar den kanadensiska klubben på sin officiella hemsida.
"Det en stor ära att välkomna Didier Drogba till Impact. Det här är en av de största dagarna i klubbens historia och att han har kommit betyder mycket för klubben i flera olika aspekter", säger Montreals sportchef Joey Saputo.
37-årige Didier Drogba tillhörde Chelsea i två omgångar. Sammanlagt vann han Premier League vid fyra tillfällen och Champions League en gång. Han har också hunnit med spel i klubbar som Marseille, Galatasaray och kinesiska Shanghai Shenhua. På meritlistan finns även 104 landskamper och 65 mål för Elfenbenskusten.
Hur långt kontraktet med Montreal är, eller när han blir spelklar, framgår ej.
Gå till toppen