Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Polisen spärrade av efter skottlossning på Rasmusgatan

Flera skott avlossades vid Rasmusgatan på söndagskvällen. Ingen skadad person har hittats.

Det var kl 17.34 på söndagen som larmen kom till polisen.
– Flera uppringare har hört av sig om ett antal smällar eller skottljud, sa Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Flera patruller åkte ut till platsen och spärrade av ett område runt Rasmusgatan och Sevedsplan. Polis sökte i området med vapenhund och hittade tomhylsor på platsen.
Senare under kvällen gjordes en husrannsakan i en lägenhet i området. Vad som föranlett denna vill polisen inte gå in på.
– Man har väl haft en anledning att göra en husrannsakan med tanke på uppgifter vi fått in, säger Kim Hild.
– Vi har gjort flertalet kontroller i hela området och pratat med personer som varit i närheten. Vi har också kontrollerat fordon som kan vara av intresse.
Polis söker fler vittnen till händelsen. Vid 23-tiden var ingen gripen.
Seved har drabbats av flera våldsbrott i sommar. Bland annat kastades en handgranat på Rasmusgatan 12 juni. Dagen därpå, 13 juni, fördes fyra personer till sjukhus efter en skottlossning på samma gata.
Vet du mer? Mejla 71234@sydsvenskan.se.
Gå till toppen