Annons

Annons

Familj

Läsandet germatinspiration

Han är krögaren som alltid har satt gästen i första rummet. Konsten att ta hand om andra hjälpte honom även genom en tuff sjukdomsperiod.– Jag är mest nöjd med att ha kunnat göra människor nöjda, säger Erik Videgård.

Erik Videgård är Stockholmskrögaren som har skrivit en uppmärksammad kokbok om Sichuanköket - men som aldrig har varit i Kina.

Bild: Marcus Ericsson/TT

Annons

Mat och musik har varit två teman i Erik Videgårds liv. Han började som ljudtekniker och turnerade i flera år med band som Reeperbahn, Europe och Boppers. När första barnet kom 1984 lämnade han turnélivet och började i Stockholms krogvärld.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy