Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Debattinlägg: "Natur på recept har gett snabba resultat och investeringarna är försumbara."

Nyligen kunde de partier som styr Region Skåne gjort en stor insats för kvinnors hälsa. Men det som hade kunnat bli ett avgörande steg blev snarast ingenting, skriver företrädare för Moderata kvinnor i Skåne.

Natur på recept hos Stall Vita villan i Bräcke utanför Nyhamnsläge. Moderata kvinnor i Skåne är nu oroliga att många kan gå miste om den naturunderstödda rehabiliteringen.Bild: Sven-Erik Svensson
Detta är ett debattinlägg. Skribenterna svarar för åsikterna.
Kostnaderna för sjukvården i Skåne rusar i höjden. Vi befarar att Socialdemokraterna kommer att svara med sedvanlig osthyvelspolitik när de borde ta ansvar och göra rätt prioriteringar. Istället för att se de stora utmaningarna och fatta tuffa beslut kommer Socialdemokraterna att ta bort lite här och lite där, tills det inte blir så mycket kvar av något. Den sortens politik har aldrig varit effektiv och visar inte på politiskt mod, något som behövs i en tid som denna.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen