Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

28-åring misstänks mördad

En 28-årig man misstänks ha blivit mördad. Mannen hittades död i en lägenhet i Ängelholm imorse. 

Polisen larmades till lägenheten vid 6.30-tiden på söndagsmorgonen efter att mannen hittats död. Polisens brottsplatstekniker undersökte lägenheten under flera timmar.
– Det fanns oklara omständigheter som gjorde att man kunde misstänka brott, säger polisens informatör Eva-Lotta Hermansson Truedsson.
Läs också Extraresurser kallades in efter mordutredningar
Kroppen transporterades till rättsmedicinen för undersökning och polisen har arbetat med att prata med personer i mannens i närhet samt eventuella vittnen.
Ingen person har gripits eller satts upp som misstänkt. Ärendet har under helgen utretts av polisens kriminaljour. Under måndagen skulle fallet tas över av Ängelholmspolisen.
I helgen inträffade ytterligare två mord i nordvästra Skåne, som utreds av polisens avdelning för grova brott. Polisen ser inget samband mellan de tre misstänkta morden.
Gå till toppen