Annons

Annons

Annons

Nyheter

Om e-tidningen

Vi har uppdaterat vår e-tidning så att den nu är ännu bättre!

Det enda du behöver göra är att logga in på nytt för att ta del av våra nya, smarta funktioner. Tidningen når du här

Om du inte kommer ihåg till lösenord kan du enkelt begära ett nytt genom att klicka på Glömt lösenord under inloggningsrutan.

Med e-tidningen kan du läsa hela papperstidningen digitalt – på din dator, i din telefon eller din surfplatta. E-tidningen kommer ut varje dag året om, även de dagar då det inte kommer någon papperstidning.

Annons

Du som prenumererar på papperstidningen får e-tidningen utan extra kostnad. E-tidningen blir tillgänglig på natten, samtidigt som papperstidningen börjar tryckas.

Annons

E-tidningen som app

Använder du en mobil eller surfplatta kan du istället ladda ner någon av våra appar:

E-tidningen för Iphone och Ipad

Du behöver ett konto för åtkomst till e-tidningen. Har du inte skapat ett gör du det enkelt på sydsvenskan.se/profil

Läs e-tidningen på webben

Till dagens e-tidning på sydsvenskan.se

Logga in som prenumerant

Är du prenumerant har du fri tillgång till e-tidningen. Klicka där det står Logga in i övre högra hörnet på sidan.

Är du prenumerant men saknar inloggningsuppgifter kan du snabbt och enkelt skapa ett personligt konto här. I filmen nedan ser du hur man gör för att skapa ett konto.

Inbäddat innehåll

Börja läsa

När du är inloggad kommer du åt alla tidningar här. Alla prenumeranter kommer åt både Malmö- och Lundaeditionen. Klicka på den edition som du vill läsa. Klicka på den utgåva och den del som du vill börja läsa. Är det första gången du besöker sidan behöver du logga in med ditt konto.

Annons

Annons

Bläddra i tidningen

Läser du på dator kan du klicka på pilsymbolerna på skärmens sidor för att bläddra till nästa eller föregående sida. Du kan även bläddra med piltangenterna på tangentbordet. I mobilens webbläsare kan du swipa för att bläddra.

Zooma på sidorna

För att snabbt förstora en tidningssida på datorn kan du förutom att använda zoom-knapparna på kontrollpanelen, smidigast använda tangenterna 2, 3, 4 och 5 för att hoppa mellan zoomlägen. 1 = normalt läge och 5 = maximal zoom.

På datorn kan du också dubbelklicka för att snabbt zooma in. Dubbelklicka igen för att zooma in ytterligare. Dubbelklicka igen för att zooma ut.

Om du använder surfplatta eller mobil med pekskärm kan du zooma med två fingrar för att förstora som du vill. På pekskärm kan du också dubbeltappa (tryck snabbt två gånger med fingret) för att snabbt zooma in.

Genväg till en sida

Klicka på längst ner i botten på symbolen med tre punkter så får du upp alla sidor som uppslag och kan snabbt förflytta dig till en annan sida i tidningsdelen. Klicka på den sida du önskar läsa och stäng ner översikten av sidorna via krysset.

Praktiskt läsläge

Tycker du att det är krångligt att läsa tidningssidorna på skärmen och svårt att få överblick när du zoomar? Klicka på artikeln så öppnas läsläget direkt. Du kan sedan svepa åt sidorna för att navigera mellan artiklarna, eller fälla ut en meny över alla artiklar.

På familjesidorna finns inget läsläge, här får du får zooma in och läsa utan läsläge.

Behöver du mer hjälp

Behöver du hjälp med din prenumeration, ditt digitala konto eller att använda e-tidningen, kontakta vår kundservice.

Annons

FAQ E-tidning: kundservice.bonniernewslocal.se/fragor-och-svar/e-tidningen/

Kundwebb: sydsvenskan.se/profil

Telefon vardagar 8:00-16:30: 040-93 41 00

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan