Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
MFF

MFF-biljetter över efter sista släppet

Tempen stiger inför onsdagens möte mellan MFF-PSG. Utomhus var dock gradantalet bara strax över nollan i natt. Det stoppade inte en grupp himmelsblå fans från att köa för de sista biljetterna som släpptes klockan tio.
När alla i kön hade handlat klart fanns dock tio biljetter kvar.

– Jag vill se Malmö spela, Zlatan är bara en bonus, säger Nikola Ivetic som var först i kön.
I förra veckan stod det klart att Malmö FF skulle släppa ett 30-tal biljetter till Champions League-matchen mot Paris Saint-Germain. Detta efter att klubben makulerat ett antal biljetter på grund av att biljettinnehavare försökt sälja sina biljetter högre än utgångspriset.
Nikola Ivetic var på plats vid stadion vid klockan två igår med sin sovsäck. Det blev därmed 20 timmars väntan i kylan.
– Jag har klätt mig i underställ och lager på lager. Men jag har inte sovit så mycket i natt.
Personal på arenan ställde ut ett värmeaggregat bredvid den lilla gruppen av köande supportrar.
– Och vi har köat på läsidan, men värmeaggregatet hjälpte inte så mycket. Det är tanken på matchen som har värmt mest, säger Nikola Ivetic.
Antalet biljetter som fanns till salu var ungefärligt, men fansen hade uppenbarligen hängt upp sig på siffran 30 då det också var det antal personer som besvärade sig med att köa.
Antalet biljetter hade dock ökat sedan nyheten om släppet gick ut. Vid klockan kvart i elva fanns därför tio plåtar kvar som ingen lagt beslag på. Likt vid tidigare CL-matcher kan enbart medlemmar i klubben handla.
Gå till toppen