Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nyheter

Webbutvecklare - Backend sökes till HD-Sydsvenskan

Om tjänsten

Det händer mycket på HD-Sydsvenskan just nu, precis som i hela mediebranschen. Vi har bestämt oss för att kasta ut hela vår gamla miljö och ersätta med något helt nytt och fräscht. Att få bygga något från grunden, precis som vi vill ha det, känns oerhört spännande.
För att kunna göra riktigt bra sajter och produkter behöver vi bli fler. Därför söker vi nu en senior backendare som vill vara med på vår resa att utveckla framtidens sydsvenskan.se, hd.se och 8till5.se bland annat.
Vi söker även: Webbutvecklare Frontend
Du kommer att arbeta sida vid sida med @hugowett och fortsätta utveckla vårt egenbyggda api. Vi jobbar i Golang som du redan är bekant med. Runtomkring finns det en massa duktiga och roliga människor som kommer göra ditt jobb till ett inspirerande ställe. Eftersom vi fortfarande är i en tidig fas i vårt projekt så finns det alla möjligheter att sätta sin prägel på riktningen. Vi tror stenhårt på en personaliserad nyhetsupplevelse och här tror vi du blir en viktig kugge i det arbetet.

Kvalifikationer:

- Golang- NodeJS- Git- Aws

Är du intresserad?

Välkommen med din ansökan till rekrytering@hdsydsvenskan.se så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.
Tjänsten är på heltid med placering i Malmö. Tillträde: Snarast

Vill du veta mer?

Martin Skogsberg, 070 378 21 82martin.skogsberg@hdsydsvenskan.se
Facklig representant (Unionen) är Malin Andersson, tel. 040-28 14 65

Om HD-Sydsvenskan

HD–Sydsvenskan är södra Sveriges ledande mediehus. Dygnet runt kan nyhetsälskare i hela Skåne ta del av våra nyheter och tjänster. Vi ger ut två starka prenumererade morgontidningar, Sydsvenskan och HD, den senare i tre editioner (Helsingborgs Dagblad, Nordvästra Skånes Tidningar och Landskrona Posten), regionens största nyhetssajter, hd.se och Sydsvenskan.se, Skånes färskaste näringslivssajt, 8till5, samt den väl etablerade gratistidningen Hallå. Vi når cirka 550 000 läsare varje dag och är det naturliga valet för den som önskar marknadsföra sig i regionen. På HD–Sydsvenskan strävar vi ständigt efter att göra skillnad för våra läsare och annonsörer. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas, och svaret på varför du ska jobba hos oss är helt enkelt: för att du bryr dig.
Gå till toppen