Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Malmö

Sogeti anställer i Malmö och Helsingborg

IT-konsultföretaget Sogeti ska anställa 250 personer nästa år. Malmö och Helsingborg är två av orterna de satsar mest på.

Peter Österlund på Sogeti vill anställa minst 25 personer på kontoren i Malmö och Helsingborg nästa år.
–  I Malmö och Helsingborg behöver vi minst 25 nya medarbetare, både erfarna och yngre förmågor, säger Peter Österlund, divisionschef för södra Sverige på Sogeti.
Sogeti, som ingår i den franska Capgemini-koncernen, har cirka 20 000 medarbetare i femton länder. I Sverige etablerades företaget 2003 och har sedan dess vuxit snabbt. I dag har de cirka 1 150 konsulter på 21 kontor varav 184 anställts det senaste året.
Nästa år siktar de på att anställa ännu fler. De söker 250 nya medarbetare och merparten av tillsättningarna kommer ske under det första halvåret 2016.
– För att tillgodose våra kunders behov behöver vi växa, och det över hela landet. Ett flertal större avtal gör att vi behöver öka vår rekryteringstakt ytterligare, säger Peter Österlund.
Orter med extra stora rekryteringsbehov – utöver Malmö och Helsingborg – är Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Umeå, Luleå, Linköping, Norrköping, Jönköping och Borlänge.
I Skåne söker de främst experter inom mjukvarutestning, digitala kanaler och systemintegration.
Bolaget hoppas därtill på en stor andel kvinnliga sökanden.
Gå till toppen