Vellinge

"Man ska använda hjärtat när man bakar semlor"

Mimmas Caffé Trattoria i Vellinge ligger just nu trea i Arlas kamp om Sveriges bästa semla.

Mimma Bäcklund.
Hur känns det att ha fått så många röster?
– Det är mitt i fettisdagen. Jag hinner knappt prata nu, semlorna håller på att ta slut, säger Mimma Bäcklund.
Vad är receptet för att baka en vinnande semla?
– Man ska använda hjärtat när man bakar semlor och inte bara utgå från receptet. Tillsätta det lilla extra. Då blir det gott.
Vilken är er största semmelsuccé?
– Vi var först med semmelwrapsen i Skåne förra året, så det är en återkommande succé.
Vad vill du säga till alla som röstat fram er?
– Jättetack för alla röster. Jag är ett semmelfreak själv och jag gillar våra semlor. Kul att andra gör det också.
Gå till toppen