Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Långa köer för MFF-biljetter till cuppremiären mot Sirius

Intresset för Malmö FF är stort. När klubben släppte biljetter till årets första tävlingsmatch – cupmatchen mot Sirius på lördag – ringlade köerna långa utanför Swedbank stadion.

Långa köer utanför Swedbank stadion.Bild: Läsarbild
Köerna ringlade långa utanför Swedbank stadion när Malmö FF gav sina årskortsinnehavare möjlighet att hämta ut biljetter till årets första tävlingsmatch, cupmötet med Sirius på lördag.
Strax efter lunch på tisdagen hade 1800 biljetter hämtats ut.
– Efter de senaste åren vet jag inte var förväntningarna ska ligga. Man blir överraskad hela tiden, säger MFF:s evenemangsansvarige Patrik Jandelin om intresset för biljetterna.
MFF–Sirius, med avspark klockan 16 på lördag, kan ses av max 5500 åskådare på Malmö ip. Det inkluderar bortalagets supportrar.
MFF håller öppet för biljettuthämtning fram till klockan 18 på tisdagen och 12–18 på onsdagen.
– Vi har bestämt att alla som ställer sig i kön före klockan 18 kommer att bli expedierade, förtydligar Patrik Jandelin.
Gå till toppen