Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Styrelseproffset fokuserar på förtroendekapitalet

Som barn ville hon bli frisör men livet tog henne i helt andra riktningar - mot en internationell karriär inom modevärlden och som företagsledare. Idag är hennes fokus lokalt. Som nyvald ordförande i Styrelseakademien tar hon ut riktningen för det skånska näringslivet.

Kristina Jarring Lilja är gymnasieekonom och har i övrigt fått sin formella utbildning genom Styrelseakademin. "Det blev aldrig några högskolepoäng. Jag trodde alltid att jag skulle komma tillbaka till det. Men arbetslivet har varit min skola istället."Bild: Jenny Leyman
– Människor tror alltid att jag har karriärplanerat. Men det har jag verkligen inte. Jag tror inte att det spelar någon roll om man gör upp planer för sin framtid, det är ändå alltid livet som tar över och bestämmer, säger Kristina Jarring Lilja.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen