Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

De gräver i resterna av vårt överflöd

Varje år kastar vi miljoner ton fullt ätbar mat. Entreprenörer och dumpstrare gör sitt bästa för att tillvarata svinnet. Men grundproblemet kvarstår: vi producerar mer mat än vad vi kan äta. Möt dem som äter upp den mat vi andra slänger.

Förutom miljöaspekten tycker Eli Blondin att dumpstrande är ett spännande inslag i vardagen. "Det är rena skattjakten! Jag får en kick varje gång".Bild: Emma Larsson
Så fort Securitasbilen har lämnat parkeringen kommer de från olika håll. Till fots eller på cykel. Någon kommer i bil.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen