Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Malmökock startar pop-up-restaurang i väntan på saluhallen

Malmö saluhall ska stå klar i november och då ska Malmökocken Wade Brown öppna en asiatisk streetfood-restaurang där. Men redan nästa vecka börjar han testa konceptet och drar igång en asiatisk pop-up-lunchrestaurang på Fool Agency på Regementsgatan i Malmö.
Häromveckan kunde Dygnet Runt avslöja att Malmökocken Wade Brown, som jobbat på Bastard och Kvarteret Åkern, ska öppna en egen asiatisk streetfood-restaurang i Malmö saluhall i höst.
För en vecka sedan gjorde han sitt sista arbetspass på Kvarteret Åkern och nu är det klart att han i väntan på Malmö saluhall kommer att öppna pop-up-restaurangen Pink Head Project på Regementsgatan.
Där ligger Per-Anders och Lotta Jörgensens galleri och byrå Fool Agency och de har redan tidigare inhyst en omtalad lunchrestaurang. Saltimporten Canteen sålde takeawayluncher där under ett år fram till i höstas.
Nu tar Pink Head Project över och öppnar med premiär tisdagen den 19 april.
– Fool Agency frågade mig om jag var intresserad och jag var ju mittemellan två projekt, så det kändes som en bra idé. Vi kör på fram till midsommar och sen får vi se om vi fortsätter, berättar Wade Brown.
På menyn kommer det att finnas ramen-soppa, råbiff med japanska kryddor samt sojabrässerade svampar, tofu, grönsaker med soja-mirin-marinerat ägg. Pink Head Project kommer att hålla öppet måndag till fredag 11.30–13.30.
Håll koll på Malmös krogliv– följ Dygnet Runt på Facebook
Gå till toppen