Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
MFF

Starka reaktioner efter matchen

"Skandalscener" är ett återkommande ord från tidningarnas krönikörer efter fotbollsmatchen mellan IFK Göteborg och Malmö FF, som avbröts efter att någon i publiken kastat in ett knallskott, vilket skrämde domaren och gjorde att Tobias Sana i affekt kastade ut en hörnflagga i publikhavet.

Malmö FF:s Tobias Sana kastar hörnflaggan mot IFK-klacken efter att han träffats av en smällare under onsdagens allsvenska fotbollsmatch mellan IFK Göteborg och Malmö FF på Gamla Ullevi i Göteborg.Bild: Adam Ihse/TT
GT:s Markus Wulcan skriver att "neandertalarmentaliteten som finns på våra läktare gör mig inte bara illamående utan också uppriktigt ledsen och nedstämd". Svenska Dagbladets Anders Lindblad skriver att "den svenska supporterkulturen är i mångt och mycket fantastisk och engagerande, men tyvärr har ingen lyckats operera bort de äckliga återkommande varbölderna som tillåts härja på läktarna".

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen