Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Hon leder nya "Du är vad du äter"

Att förändra sina mat- och träningsvanor är inte lätt, men den nya programledaren och hälsogurun Annika Sjöö ska göra ett försök med svenska folket när programmet "Du är vad du äter" återvänder till tv-rutan.

Annika Sjöö, känd från "Let's dance" tar över programledarrollen från Anna Skipper i nya "Du är vad du äter" i TV3.
I höst är tv-programmet "Du är vad du äter" tillbaka i TV3 – och med en ny programledare.
2009 tog Annika Sjöö hem vinnarpokalen i "Let's Dance" tillsammans med Magnus Samuelsson, så hon är inte främmande för att ta plats framför kameran.
– Ända sedan "Let's dance" har jag velat vara programledare för ett program med mat och hälsa så jag känner mig väldigt peppad och glad, säger Annika Sjöö.
Numera har hon lagt dansskorna på hyllan och föreläser om träning och kost, och hennes syn på vad en bra livsstil är kommer att märkas i programmet.
– Jag kommer inte vara en ny Anna Skipper, jag har min kost- och hälsofilosofi som bygger på att äta ren och naturlig mat, det blir inga extrema metoder. Men man kommer få se en mer bestämd Annika, för när människor ska göra en så stor livsstilsförändring kan man inte dalta.
Inspelningarna av programmet börjar mot slutet av sommaren och då tar sig Annika Sjöö an "hopplösa fall", med hopp om att kunna förändra deras ohälsosamma vanor. "Du är vad du äter" sänds i TV3 i höst, men något premiärdatum är ännu inte satt.
TT
Gå till toppen