Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Elitloppsvinnaren Nuncio till Norge

Stefan Melander (till höger), ägare till travhästen Nuncio, och kusken Örjan Kihlström efter segern i Elitloppet 2016. Arkivbild.
Stefan Melander har bestämt sig. Elitloppsvinnaren Nuncio tävlar nästa gång i storloppet Oslo grand prix på Bjerkebanan med 1,5 miljoner kronor till vinnaren.
I söndags vann Nuncio Elitloppet på Solvalla med Örjan Kihlström i sulkyn. Kihlström kör åter i Norge nästkommande söndag.
– Nuncio känns jättefin i träningen efter helgen, hälsar Melander.
Solvallatränaren valde mellan OGP och Jämtlands stora pris i Östersund. Han väljer den kortare resan till Oslo. Med i hästbussen finns även elitloppsdeltagaren Volstead som också fått en inbjudan.
Övriga inbjudna till Oslo grand prix: BBS. Sugarlight, Norge, Papagayo E, do, Support Justice, do, Victory Bonsai, Finland, Your Highness, Sverige, Un Mec d'Heripre, Frankrike.
TT
Gå till toppen