Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Zlatan var inte i Manchester

Tre dagar före fotbolls-EM är Zlatan Ibrahimovic i Paris. Vart han tar vägen när turneringen är slut är fortfarande oklart. Envisa rykten sade att han på måndagen skulle ha åkt till Manchester för att skriva på för United – vilket han förnekar. – Nej, jag var här. I Paris, säger han till TT.

Zlatan Ibrahimovic lanserade sin klädkollektion.
Det kan tyckas som en udda EM-uppladdning, men mindre än en vecka innan Sveriges EM-premiär mot Irland lade den svenska lagkaptenen en hel dag på att prata om kläder.
Fotbollsfrågor och transferfrågor var på förhand bannlysta när Zlatan Ibrahimovic tog emot världspressen för att berätta om nya sportklädesmärket A-Z i ett soligt, lyxigt hotellrum i Paris, staden han fram till nyligen kallat hem.
– Ni ser, ända sedan jag lämnade Paris har Paris gråtit. Nu kommer jag till Paris och solen skiner. Det är så det funkar, säger han med ett patenterat, brett leende och referens till de kraftiga regn som svämmat över floden Seine den senaste veckan.
TT: Med tanke på tajmingen tror jag alla ändå vill veta vad nästa steg blir för dig?
– Vi får se vad som händer. Ett steg i taget. Men resan, vi har några äventyr kvar.
Medieuppgifter i England säger att Ibrahimovic kommit överens med Manchester United om ett ettårskontrakt. Spekulationerna har sagt att han skulle resa till Manchester i går för att skriva på papprena, för att sedan lansera kläderna i Paris i dag och till slut återsamlas med landslaget vid Sveriges EM–bas i Pornichet i morgon.
Men det förnekar anfallsstjärnan.
TT: Var du i Manchester i går?
– Nej, jag var här. I Paris. Nej.
Paris, TT:s utsända
Gå till toppen