Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

TGR byter namn till Flying Tiger Copenhagen

Den danska designkedjan TGR har 45 butiker i Sverige, varav 6 i Malmö. Nu byter butikskedjan namn till Flying Tiger Copenhagen.

TGR byter namn till Flying Tiger Copenhagen.Bild: Isabelle Beckman
Butikskedjan startade i Köpenhamn 1995 under namnet Tiger, och finns idag på över 600 platser i 28 länder. Den första butiken i Sverige öppnades 2008, i Malmö. Idag har Flying Tiger Copenhagen sex butiker i Malmö, och flaggskeppsbutikerna ligger på Triangeln och Södra förstadsgatan.
– Sverige är en av våra starkaste marknader och här har vi alla förutsättningar att fortsätta växa och ta marknadsandelar, säger René Fransen, ansvarig för Flying Tiger Copenhagen i Norra Europa, i ett pressmeddelande.
I samband med namnbytet satsar kedjan på att växa till 1500 butiker i världen till och med 2020. Flying Tiger Copenhagen öppnade totalt 174 butiker under 2015. I Sverige finns det 45 butiker fördelade över hela landet.
Gå till toppen