Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Lund

Redfellas till salu i Lund

Caféet Redfellas som funnits på Kyrkogatan i Lund sedan 2014 är till salu. Caféet säljs för andra gången på två år.

Redfellas i Lund är till salu.Bild: Lars Brundin
Redfellas, mitt emot Domkyrkan, ligger ute på Blocket sedan i tisdags för 995 000 kronor.
Enligt Bedrudin Hondo, företagsmäklare och vd på Eu commerce som säljer Redfellas i Lund, har ägarna valt att sälja för att de har hittat nya projekt att driva.
– Redfellas är ett fantastiskt café med strålande omsättning, bra personal och fin inredning. Att man nu vill sälja har inget att göra med att det skulle gå dåligt, säger han.
Bedrudin Hondo berättar att det redan efter två dagar har ringt flera spekulanter och varit intresserade. Caféet kommer säljas med inredning och om de nya ägarna väljer att fortsätta med Redfellas koncept eller öppna något nytt återstår att se.
– Det vore kul om Redfellas finns kvar men vi får se. Det är en ovanligt fin lokal med specialdesignad inredning och allt. Det är inte som att någon bara kletat gips på väggarna direkt.
Bedrudin Hondo tror att försäljningen kommer avslutas snart och har stora förhoppningar på att Redfellas säljs för minst en miljon.
Sydsvenskan har inte kunnat nå ägarna för en kommentar.
Läs alla artiklar om: Centrumkollen
Gå till toppen