Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Zlatan: Beckham har bett mig spela för sitt lag

Zlatan Ibrahimovic har fått en förfrågan från David Beckham om att spela för det nya Miami-laget i den nordamerikanska fotbollsligan. Det avslöjar Ibrahimovic i en intervju med fotbollssajten Goal.com.

2013 spelade David Beckham och Zlatan Ibrahimovic tillsammans i PSG.Bild: JEAN PAUL THOMAS
– David är en god vän till mig och han har bett mig att spela för sitt lag, säger Ibrahimovic till sajten.
Zlatan och Beckham spelade tillsammans i Paris Saint-Germain under vårsäsongen 2013 och svensken utesluter inte att de två kommer att arbeta tillsammans igen i framtiden. Beckham har köpt rättigheterna till att starta en ny klubb i MLS och det Miamibaserade laget väntas göra debut i ligan 2018.
– I nuläget vill jag uppnå stora saker med Manchester United, men jag har stor respekt för MLS (den nordamerikanska ligan) – och allt är möjligt, säger Ibrahimovic och fortsätter:
– Det känns som att jag kan spela tills att jag är 40. Det är omöjligt att förutspå framtiden, säger Zlatan, som fyller 35 i oktober.
Han berättar också att ”lag från MLS var intresserade” när han lämnade Paris SG tidigare i somras.
– Men chansen att få spela för Manchester United, och självklart att få arbeta med min gode vän José Mourinho igen, var omöjlig att säga nej till.
Ibrahimovic har skrivit på för ett år med Manchester United och kommer att träna med laget för första gången på torsdagen. På lördag tros han kunna göra debut för klubben i en träningsmatch mot turkiska Galatasaray i Göteborg.
Gå till toppen