Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Sökandet i Pudesjön efter försvunne sjubarnspappan avbrutet

Polisen har avbrutit sökandet efter en kropp i Pudesjön utanför Klågerup. Dykare har inte gjort några fynd som rör den försvunne 51-årige Malmöbon.

Polisen sökte under dagen med båt och dykare efter en försvunnen person i Pudesjö utanför Klågerup.Bild: Patrick Persson
Under onsdagen och torsdagen genomförde polisen eftersökningar i Pudesjön utanför Klågerup. Det man har letat efter är kvarlevor eller andra saker som har med försvinnandet av en 51-årig Malmöbo att göra. Polisen misstänker att han har blivit kidnappad.
– Vi har inte hittat något som har med utredningen att göra, säger kommissarie JB Cederholm.
Under torsdagen användes dykare i sökandet. En del föremål har tagits om hand, men de bedöms inte ha någon koppling till försvinnandet.
Mannen sågs senast i livet natten mellan den 22 och 23 juni. Denna dag hade 51-åringen stämt möte med en annan man, en 52-årig som tidigare varit misstänkt för ett försvinnande som har många likheter med detta fall. 52-åringen är bosatt i närheten av Pudesjön.
Polisen är intresserad av flera vattendrag i området och sökandet efter den försvunne mannen kommer att fortsätta.
– Vi jobbar vidare tills vi har uttömt alla möjligheter eller tills vi har hittat 51-åringen, säger JB Cederholm.
Under dagen spärrades hela badsjön av och polisen har haft dykare på plats och sökt vid sjön med kriminalsökhund. Avspärrningen hävdes under eftermiddagen.
Läs också Polisen draggar i sjöar efter den försvunne sjubarnspappan
Läs också Försvunne sjubarnspappan: likheter med tidigare försvinnande
Läs också Sjubarnspappans familj går ut med hittelön
Gå till toppen