Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Sökandet i Pudesjön efter försvunne sjubarnspappan avbrutet

Polisen har avbrutit sökandet efter en kropp i Pudesjön utanför Klågerup. Dykare har inte gjort några fynd som rör den försvunne 51-årige Malmöbon.

Polisen sökte under dagen med båt och dykare efter en försvunnen person i Pudesjö utanför Klågerup.Bild: Patrick Persson
Under onsdagen och torsdagen genomförde polisen eftersökningar i Pudesjön utanför Klågerup. Det man har letat efter är kvarlevor eller andra saker som har med försvinnandet av en 51-årig Malmöbo att göra. Polisen misstänker att han har blivit kidnappad.
– Vi har inte hittat något som har med utredningen att göra, säger kommissarie JB Cederholm.
Under torsdagen användes dykare i sökandet. En del föremål har tagits om hand, men de bedöms inte ha någon koppling till försvinnandet.
Mannen sågs senast i livet natten mellan den 22 och 23 juni. Denna dag hade 51-åringen stämt möte med en annan man, en 52-årig som tidigare varit misstänkt för ett försvinnande som har många likheter med detta fall. 52-åringen är bosatt i närheten av Pudesjön.
Polisen är intresserad av flera vattendrag i området och sökandet efter den försvunne mannen kommer att fortsätta.
– Vi jobbar vidare tills vi har uttömt alla möjligheter eller tills vi har hittat 51-åringen, säger JB Cederholm.
Under dagen spärrades hela badsjön av och polisen har haft dykare på plats och sökt vid sjön med kriminalsökhund. Avspärrningen hävdes under eftermiddagen.
Läs också Polisen draggar i sjöar efter den försvunne sjubarnspappan
Läs också Försvunne sjubarnspappan: likheter med tidigare försvinnande
Läs också Sjubarnspappans familj går ut med hittelön
Gå till toppen