Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Zlatan debuterar på lördag

I dag gör Zlatan sin första träning med Manchester United. Och på lördag debuterar han med laget, enligt lokaltidningen Manchester Evening News.

Bild: MANCHESTER UNITED
Som Sydsvenskan skrev redan i måndags pekar mycket på att Zlatan gör sin debut med Manchester United på lördag i Göteborg.
- Vi har fått sådana indikationer, sa Peter Pettersson Kymmer, pressansvarig för den så kallade supermatchen mot Galatasaray på Ullevi.
Zlatan som inte har tränat tillammans med Manchester United ännu gör sin första träning med laget i dag.
Nu pekar fler uppgifter på att svensken startar mot Galatasaray på lördag.
Det är den lokala tidningen Manchester Evening News som skriver:
"Mourinho menade i förra veckan att 34-åringens kropp är häpnadsväckande och Ibrahimovic håller åtminstone för en halvlek mot det turkiska motståndet", skriver tidningen.
Matchen mot Galatasaray blir det nästsista innan tävlingssäsongen startar med Community Shield-finalen mot Leicester och premiären mot Bournemoth den 13 augusti.
Manchester Evening News skriver dessutom att Mourinho har indikerat att det inte blir några taktiska experiment med bara tre veckor kvar till Premier League-premiären.
Gå till toppen