Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Zlatan och Pogba in - nio spelare får lämna

José Morinho städar i truppen inför Premier League- premiären- och det med besked. Nio spelare väntas lämna klubben, däribland Bastain Schweinsteiger, skriver The Guardian

Bild: KAI PFAFFENBACH
Med José Morinho på tränarbänken har Manchester United tagit fram den stora plånboken. Stor pengar har spenderats på stjärnor som Zlatan Ibrahimovic, Eric Bailly och Henrich Mchitarjan.
Dessutom ser det ut som om Paul Pogba står på Morinhos önskelista över spelare som han vill ha in i laget.
Detta gör att Jose Morinho tvingas att rensa i truppen och det ordentligt. Den mest namnkunniga spelaren som antingen kommer att säljas eller lånas ut är Bastain Schweinsteiger, enligt The Guardian.
Adnan Januzaj, Paddy McNair, Andreas Pereira, Axel Tuanzebe, Tyler Blackett och Will Keane fanns ingen med på träningen i går, som var Zlatan Ibrahomivcs första - och verkar sitta löst.
De skadade spelarna Timothy Fosu-Mensah och Cameron Borthwick-Jackson var heller inte med på träningen och väntas, enligt The Guardian, vara två av de nio spelare som har gjort sitt i United.
Gå till toppen