Annons

Annons

Annons

Kultur

Nu snackar vi om mackor igen

Från att ha marknadsförts som välfylld och förvarats längst bak i cafékylskåp runt om i landet, är smörgåsen mitt uppe i en klassresa. ”En macka kan vara vad som helst och det vill vi visa”, säger krögaren Oskar Lind.

Text

Brödets betydelse är lika viktig som dess pålägg, förklarar Peter Martinsson och Markus Pålsson. Det är därför viktigt att jobba med bra råvaror när man gör mackor, menar de.

Bild: Anna Wahlgren

Annons

Det hade varit ett intensivt år för Lasse Kronér.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digital

  • Alla nyheter på sydsvenskan.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan