Annons

Annons

Kultur

Nu snackar vi om mackor igen

Från att ha marknadsförts som välfylld och förvarats längst bak i cafékylskåp runt om i landet, är smörgåsen mitt uppe i en klassresa. ”En macka kan vara vad som helst och det vill vi visa”, säger krögaren Oskar Lind.

Brödets betydelse är lika viktig som dess pålägg, förklarar Peter Martinsson och Markus Pålsson. Det är därför viktigt att jobba med bra råvaror när man gör mackor, menar de.

Bild: Anna Wahlgren

Annons

Det hade varit ett intensivt år för Lasse Kronér.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy