Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Mat & Dryck

Fina fisken är dyr men tillagas med bravur

1981 startade två flygstewards denna renodlade fisk- och skaldjursrestaurang i dåvarande Malmö saluhall på Lilla Torg. Nu ligger den ett stenkast bort, på Hjulhamnsgatan.

Bild: Emma Larsson

Annons

Det känns nästan lite opassande att sitta i en matsal som hade lämpat sig väl för en ståtlig herrgård och äta stekt strömming med lingon (195 kr) serverad på ett bord täckt med en vit duk. Det är kanske så här kungaparet känner sig då de äter chips framför slottets storbilds-tv. Om nu kungligheter äter chips. Pizza äter de i alla fall.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy