Annons

Annons

Annons

Mat & Dryck

Fina fisken är dyr men tillagas med bravur

1981 startade två flygstewards denna renodlade fisk- och skaldjursrestaurang i dåvarande Malmö saluhall på Lilla Torg. Nu ligger den ett stenkast bort, på Hjulhamnsgatan.

Bild: Emma Larsson

Annons

Det känns nästan lite opassande att sitta i en matsal som hade lämpat sig väl för en ståtlig herrgård och äta stekt strömming med lingon (195 kr) serverad på ett bord täckt med en vit duk. Det är kanske så här kungaparet känner sig då de äter chips framför slottets storbilds-tv. Om nu kungligheter äter chips. Pizza äter de i alla fall.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan