Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Lund

Lundasystrar gör veganmat av vanliga rätter

De är uppvuxna i en kockfamilj och vana att snacka mat och byta recept på släktträffarna. För systrarna Ailham Lamyai Vozzi och Aidah Samphani som driver Cashew Vegan Kitchen är matlagningen också ett sätt att hålla kontakt med de thailändska rötterna.

Ailham Lamyai Vozzi och Aidah Samphani tillbringar en stor del av sina liv på Cashew Vegan Kitchen.

Bild: Sara Martelius

Annons

Papayasalladen Som Tam var Ailham Vozzis favoriträtt när hon var liten. Aidah Samphani gillade grytor.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy