Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sverige

Joe Biden i möte med Löfven

Flyktingkrisen, säkerhetsfrågor och samarbeten över Atlanten är några av de ämnen som USA:s vicepresident Joe Biden diskuterar i möten med statsminister Stefan Löfven i Stockholm i dag.

Statsminister Stefan Löfven och USA:s vicepresident Joe Biden har träffats i USA tidigare. I dag besöker Biden Sverige för samtal med Löfven.
Joe Biden landade på Arlanda klockan 01.25 i natt. Han kommer närmast från det oroliga Turkiet. Bland andra var utrikesminister Margot Wallström på plats på Arlanda för att ta emot Biden.
Besöket i Sverige omgärdas av ett stort säkerhetspådrag och enligt polisen kommer det under torsdagen vara avspärrningar och poliseskorter i Stockholm som kommer att påverka framkomligheten.
Redan från i går morse stängdes bland annat ett område vid Grand Hotel i centrala Stockholm av och vattenområdet kring hotellet är stängt för båttrafik. Dessutom är det flygförbud över centrala Stockholm under besöksperioden och busstrafiken påverkas.
Biden och Löfven väntas hålla en presskonferens runt lunchtid.
TT
Gå till toppen