Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Malmö

Lyxbil i våldsam frontalkrock på Bulltofta

Två personbilar var inblandade i en våldsam frontalkrock på Bulltofta industriområde på tisdagseftermiddagen. Även en tredje bil hamnade i diket – innan de båda bilarna frontalkolliderade. Polis, räddningstjänst och fyra ambulanser skickades till platsen.

Bild: Patrick Persson
Olyckan i Flygfältsvägens kurva mellan Flygledaregatan och XXXLutz inträffade vid klockan 17.10.
– Jag vet inte vad som har hänt. Men enligt våra uppgifter är tre bilar inblandade. Vi jobbar på plats med både en sjukvårdsinsats och med en klippinsats. Att vi måste klippa upp en bil behöver inte betyda att någon är fastklämd utan det kan bara vara att vi måste ta ut personen på ett säkert sätt, säger Mats Nilsson, inre befäl på Räddningstjänsten Syd, vid klockan 17.40.
Enligt uppgifter på plats ska en av bilarna, en Mercedes AMG, ha kommit hastigt i kurvan. Tydliga sladdspår syns i asfalten. Mercedesen har först touchat en taxibil vars färd slutade i diket. Sedan frontalkrockade Mercedesen med en annan bil.
En taxi hamnade i diket medan de två andra bilarna i krocken totalförstördes.Bild: Patrick Persson
Fyra ambulanser skickades till platsen. Totalt fyra personer ska ha varit inblandade i olyckan, varav två fördes med ambulans till sjukhus vid klockan 17.50, enligt SOS alarm.
De två som fördes till sjukhus är män i 20- respektive 25-årsåldern, och enligt Region Skånes presstjänst är deras skador lindriga.
– Bärgare är beställd till två av bilarna, säger Maya Forstenius på Skånepolisens ledningscentral.
– Det kommer att bli en trafikutredning. Vi får se vad den visar.
För sju år sedan dog två personer och tre skadades svårt på nästan exakt samma plats, efter att två personbilar krockat.
Bild: Patrick Persson
Bild: Patrick Persson
Gå till toppen