Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Måns Zelmerlöw tokhyllas i Frankrike

Han beskrivs som en Justin Timberlake från kylan som "ska få Frankrike att smälta". Lundasonen Måns Zelmerlöw tokhyllas i Frankrike och har den tredje mest spelade låten just nu i fransk radio.

Bild: Britt-Mari Olsson
Lundasonen Måns Zelmerlöw blir allt mer populär i Frankrike. Redan i och med sin vinst med Heroes i Eurovision 2016 fick han stor uppmärksamhet, inte bara för sin musik, utan även för sitt utseende. I den franska veckotidningen Grazia beskrevs exempelvis Måns Zelmerlöw som ögongodis.
Den här gången är det tidningen Le Parisien som intervjuar den svenska artisten och sprider klippet där han exklusivt för tidningen sjunger en akustisk version av sin hit "Should've Gone Home" delvis på franska (Je ne suis qu'un homme).
Enligt Le Parisien är Zelmerlöws franska version av låten den just nu tredje mest spelade i fransk radio och har hittills en miljon visningar på Youtube. Zelmerlöw besöker Frankrike för att lansera sitt sjätte album, "Perfectly Damaged", som är det första som släpps i Frankrike. Le Parisien återvänder också till årets Eurovision i Stockholm i maj och beskriver programledarparet Zelmerlöw/Mede som "en duo full av talang, humor och uppfinningsrikedom". Om sina franskkunskaper säger den svenska artisten så här till den franska tidningen:
"Jag har läst franska i nio år. Och jag åkte ofta på semester med min familj till franska rivieran, till Nice, Fréjus. Jag skulle älska att bo där nån gång i framtiden."
Gå till toppen