Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

Lunds Bois på väg mot nytt kontrakt

Det handlade om viktiga bottenpoäng när Lunds Bois och Uppåkra drabbade samman. För kvällen var det Lunds Bois som hade skärpan. Segern med 2-0 för Lunds Bois innebar ett stort steg mot nytt kontrakt. Lagledaren Nils Rosdahl var nöjd med sina adepter.
-Vi har varit ojämna hela säsongen men idag när det var nödvändigt hade vi både viljan och skärpan. Trots allt har vi presterat en bra höstspurt hittills. Vinsten innebar också att vi gick förbi Uppåkra i tabellen. Vi har två matcher kvar. Vi har avgörandet i egna händer när det gäller nytt kontrakt. Som det ser ut nu kommer det att räcka att vi vinner ytterligare en match.
I Uppåkra hoppade Bengt Månsson av tränarjobbet i helgen. Lagledaren Patrik Andersson är medveten om det utsatta läget i tabellen.
-Vi kom inte ur Bois press i första halvlek. Vi är bättre efter pausen. Vi har kvar att möta Lunds FF och Borstahusen. Två matcher vi måste vinna.

Division 5 Skåne västra HERR

2
Lunds BoIS
  • (0-0)
0
Uppåkra IF

Målskyttar

  • Daan De Bruin
  • Kai Henrysson
    Gå till toppen