Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Debattinlägg: "Vi vill få bort onödig administration så att personalen kan ägna sig åt patienterna."

Vi klamrar oss inte fast vid någon blockpolitik. När Socialdemokraterna och Miljöpartiet lägger fram bra förslag, då stödjer vi dem. Tyvärr händer det alltför sällan. Det skriver fyra företrädare för Allians för Skåne.

Vi vill utbilda fler allmänspecialister så att vårdcentralerna kan ta hand om fler patienter innan det gått så långt att de behöver akut vård, skriver fyra företrädare för Allians för Skåne.Bild: Albin Brönmark
Detta är ett debattinlägg. Skribenterna svarar för åsikterna.
Hlin Thorgeirsson, överläkare och förtroendevald socialdemokrat i Lund, skriver att hon tycker att Allians för Skåne, det vill säga Moderaterna, Liberalerna, Centerpartiet och Kristdemokraterna, ska sluta att ”klamra sig fast vid en osund och föråldrad blockpolitik” och istället samarbeta med Socialdemokraterna och Miljöpartiet (Aktuella frågor 11/9).

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen