Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Medan du sov – detta hände i natt

Colombia verkar ha sagt nej till ett fredsavtal som skulle få slut på den fem decennier långa konflikten med Farc-gerillan, Europa förlorade Ryder Cup och britterna ska lägga två miljarder pund – en bra bit över tjugo miljarder kronor – på att bekämpa bostadsbristen. Det är några av nyheterna från den gångna natten.

Nej till efterlängtat fredsavtal i Colombia

En anhängare till fredsavtalet gråter när hon får se resultatet av folkomröstningen.Bild: Ariana Cubillos
Farcgerillan var beredd att lägga ner sina vapen. Regeringen hoppades på ett slut på den mer än fem decennier långa konflikten. Nu ser folket i Colombia ut att ha röstat nej till vad som beskrevs som ett historiskt avtal.
Läs också Överraskande nej till fredsavtal i Colombia

USA vann Ryder Cup

Patrick Reed blev störste segerhjälten.Bild: Chris Carlson
Efter tre raka förluster är USA tillbaka på Ryder Cup-tronen. Det blev till slut en klar seger med 17–11. ”När jag får spela för vårt land och i matchspel faller allt på plats, säger Patrick Reed”, den störste segerhjälten.
Läs också Reed ledde USA till Ryder Cup-seger

Britterna satsar två miljarder pund mot bostadsbrist

Två miljarder pund ska satsas på att bygga bort bostadsbristen.Bild: Matt Dunham
Storbritannien sjösätter ett stimulanspaket för att bekämpa bostadsbristen. Två miljarder pund ska användas för att möjliggöra för bostadsbyggande på allmän mark och hjälpa nya husbyggare in på marknaden.
Läs också Britterna satsar mot bostadsbrist

Karibien håller andan inför orkanen Matthew

Det har redan börjat regna rejält i den karibiska övärlden – här i Kingston, Jamaica.Bild: Collin Reid
Myndigheter och invånare i Haiti, Kuba och Jamaica förbereder sig på orkanen Matthews ankomst, den kraftigaste orkanen sedan 2007.
Läs också Karibien håller andan inför Matthew
Gå till toppen