Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Zlatan

Uniteds supertalang hyllar Zlatan: Vi kunde inte önskat oss något bättre

Zlatan Ibrahimovic fick en drömstart i Manchester United, men har det senaste tiden haft det tyngre. Nu får han i alla fall tröst av Uniteds supertalang Marcus Rashford. "För oss unga killar kunde vi inte önskat något bättre", säger han till Man United.com.

Zlatan Ibarhimovic har tagit Premier League med storm. Det har varit hyllningar och kritik. I de första fyra omgångarna gjorde Zlatan fyra mål, men på senare tid har det gått mer trögt.
Senaste målet i PL var den 30 augusti, i 1–2-förlustmatchen mot ärkerivalen Manchester City.
Men även om Zlatan inte gör mål är han superviktig för United och dess unga talanger.
Marcus Rashford, som också spelar VM-kval med England på tisdagkvällen, hyllar den svenske storstjärnan.
– Det har varit fantastiskt. Vi har många världsklass spelare i laget, speciellt i anfallet med spelare som Zlatan och Wayne Rooney. För oss unga killar, kunde vi inte ha önskat oss något bättre, säger Rashford till Manunited.com och fortsätter:
– När vi spelare som jag, Anthony Martial och Jesse Lingard tittar på hur det spelar, tränar och deras attityd, det är det som är så viktigt."
Zlatans sätt att vara har imponerat på Uniteds 18-årige supertalang.
– Du hade inte kunnat fråga efter mer. Zlatan är väldigt enkel att prata och umgås med. Alla hans förberedelser handlar om att han ska vinna. Han vill vinna, oavsett motståndare – det spelar ingen roll om det är hemma eller borta eller vad oddsen är. Han försöker alltid vinna matcherna. Det är den där attityden som krävs för att vara på topp. Det är där Zlatan är och har varit under många år, säger Marcus Rashford till Manunited.com.
Manchester United har inte börjat så bra som de hade hoppats på. Efter sju omgångar ligger de sexa, fem poäng mindre än ledande Manchester City.
Gå till toppen