Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Nu släpps fler biljetter till påvebesöket

I dag släpps ännu fler biljetter till påvens besök på Malmö Arena där bland annat Malena Ernman ska uppträda.

Den 31 oktober kommer påve Franciskus tillsammans med ledare för Lutherska världsförbundet till Lunds domkyrka och Malmö arena.
Nu, på onsdagseftermiddagen, släpps ytterligare en omgång biljetter till Malmö Arena. Det är dessutom klart vilka artister som medverkar under dagen.
Malena Ernman när hon sjöng verket "Missa Brevis" med Gustaf Sjökvists kammarkör, Musica Vitae i Allhelgonakyrkan Lund.Bild: Patrick Persson
Publiken får bland annat se Malena Ernman, Cirkus Cirkör, Samuel Ljungblahd och Avicii-sångaren Sandro Cavazza, tillsammans med ett femtontal körer, husband och ytterligare artister som inte är helt klara. Programmet leds av Kattis Ahlström.
Eventet avslutas med att påve Franciskus anländer tillsammans med Lutherska världsförbundets ordförande, biskop Munib Younan och generalsekreteraren Martin Junge.
I Malmö Arena kommer också en överenskommelse om samarbete att undertecknas av Lutherska världsförbundets biståndsarbete World Service och den katolska hjälporganisationen Caritas Internationalis. Den kaldeiske biskopen av Aleppo, Antoine Audo och löparen Rose Nathike Lokonyen från Sydsudan, som tävlade i OS i Rio de Janeiro för det särskilda flyktinglaget, ska också ramträda..
Biljetterna till Malmö Arena kostar 100 kronor. Intäkterna går oavkortat till stöd till flyktingar från krigets Syrien.
Gå till toppen