Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bonde-Jennifer ångrade inbjudan

Årets bönder har gjort sina val och nästa vecka flyttar brevskrivarna in på gårdarna i "Bonde söker fru". Men för Jennifer Erlandsson var det svårt att välja vem som skulle få nobben – och efter inspelningen drog hon tillbaka en inbjudan.

I kvällens avsnitt av TV4:s "Bonde söker fru" fick tittarna se Jennifer Erlandsson bjuda hem André Vérono till sin gård. Men efter inspelningen fick hon ett brev som gjorde att hon drog tillbaka sin inbjudan, avslöjar hon för TT. Arkivbild.Bild: Janerik Henriksson/TT
Efter den inledande speeddejtingen kände sig hästbonden Jennifer Erlandsson uppgiven. Det fanns bara fem killar hon kunde tänka sig att fortsätta träffa – inte sex som produktionen tillät. Men efter veckans gruppdejt kände hon förväntningarna stiga.
En som verkligen visade framfötterna var David Olsson. Efter att ha gett exempel på hur det skulle kunna låta om han skrev en kärlekslapp till sin fru imponerade han genom att välja Carolina Wallin Perez version av Kents "Utan dina andetag" när Jennifer bad killarna att välja varsin romantisk låt att spela upp.
– Det är verkligen en kärlekslåt och den har en så underbar mening – att utan dig är jag "genomskinligt grå". Den handlar verkligen om att man vill ha någon nära, säger Jennifer Erlandsson till TT.
En annan av männen i kampen om Jennifers hjärta är André Vérono. När han skulle likna sig själv vid ett djur sade han att han att han gått från att vara en tiger till att vara en katt.
I avsnittet imponerade han på Jennifer genom att öppna sig om det hårda liv han har lämnat bakom sig.
– Det var omtumlande. Jag tycker att det är intressant med människor med livserfarenhet och ofta lär man sig av sina handlingar och växer som individ när man går igenom jobbiga saker, säger Jennifer.
Hon tror starkt på att alla har rätt till en andra chans. Men efter inspelningen fick hon ett brev från André som fick henne att tänka om.
– Jag fick en känsla av att det här inte var så långt bort i tiden och så avslutat som han hade framställt det.
Det fick henne att tänka om och ångra att hon hade bjudit in honom.
– Jag är en tjej med ganska hög moral och det här kändes inte bra i min mage. Det var egentligen inget snack om saken.

Fakta: Årets bönder

Per Sundin, 56, Västanede
• Jämtländsk skogs- och fårbonde med glimten i ögat som gillar att dansa. Pappa till Hanna som fann kärleken i bonden Stefan under förra säsongen. Har ytterligare ett vuxet barn.
Jennifer Erlandsson, 33, Slöinge
• Hästbonde från Halland som vill träffa en humoristisk och självständig man. Har en treårig dotter.
Erik Bäckman, 21, Dannäs
• Får- och grisbonde som trots sin relativt låga ålder har en egen gård i Småland. Vill gärna träffa en lite äldre kvinna.
Sigrid Bergåkra, 43, Söromåsen
• Hästbonde och entreprenör från Hälsingland. Letar efter en lugn och harmonisk man. Har tre barn.
Gå till toppen