Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Tredje raka förlusten för Trelleborg

Fotboll herrar Superettan
Trelleborgs FF–Varberg 0-1 (0-0)
Trelleborgs FF är inne i en ond cirkel med tre raka förluster. Trots ett stort spelövertag för TFF var det Varberg som stod som vinnare på Vångavallen när slutsignalen gick. Trelleborgs tränare Patrick Winqvist var besviken.
– Det är första gången jag som tränare fått uppleva tre förluster på raken sedan jag kom till klubben.
Trelleborgs kontrakt är redan säkrat så ur den vinkeln är det ingen fara för nykomlingen. Men som Patrick Winqvist fortsatte.
– Jämför vi den här matchen med vår insats senast mot Assyriska så var vi flera klasser bättre. Vi hade en boll i ribban redan i första halvlek och flera kvalificerade chanser som vi brände.
Patrick Winqvist var nöjd med Trelleborgs första halvlek.
– Där är vi bra. I andra halvlek blev vi frustrerade och drog på oss en rad onödiga frisparkar.
Fem minuter in på andra halvlek kunde gästande Varberg spräcka nollan. Det var ett inlägg där Trelleborgs försvar misslyckades med att rensa undan bollen.
– Varberg är svårspelat med uppställningen 4-5-1. Lägg därtill att Varbergs målvakt Peter Dahlberg var planens bäste spelare. Vi har två matcher kvar. Dags för revansch i avslutningsomgångarna.
Gå till toppen