Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Sänke för Clinton, draglok för film

Filmdokumentären "Weiner", som nyligen hade premiär, fick oväntad draghjälp av den senaste politiska bomben i USA. För presidentkandidaten Hillary Clinton är turerna ett sänke, men regissörerna Josh Kriegman och Elyse Steinberg har anledning att jubla.

Den skandalomsusade politikern Anthony Weiner. Intill står Huma Abedin, som har en nyckelroll i Hillary Clintons valkampanj. Privat har Weiner och Abedin separerat, men deras IT-utrustning förekommer i FBI:s nya granskning av Clintonmejl. Arkivbild.Bild: Kathy Willens/AP/TT
Sedan USA:s federala polis FBI avslöjat att den granskar nya mejl kopplade till Hillary Clinton, tog det inte lång stund för New York Times att avslöja att materialet hittades i elektronisk utrustning som tillhör Anthony Weiner och Huma Abedin.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen